Poseta studenata Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu fabrici MG Precast

Datum objave

30.05.2024

Skrolajte

SCROLL

Poseta studenata Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu fabrici MG Precast

Poseta studenata Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu fabrici MG Precast

 

Ove nedelje je naša kompanija Penta Ge.Co. Construction imala čast da ugosti 100 studenata sa Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u našoj sestrinskoj kompaniji, fabrici MG Precast u Inđiji.

Ova poseta je bila prilika za studente da se upoznaju sa našim radom, tehnologijama koje koristimo, i procesima proizvodnje i montaže prefabrikovanih betonskih elemenata. Tokom posete, studenti su imali priliku da obiđu različite pogone fabrike i na licu mesta vide kako se proizvode i montiraju prefabrikovani betonski elementi,  kao i da saznaju više o našim projektima, i o značaju prefabrikovanih betonskih elemenata u modernom građevinarstvu. Naši stručnjaci su bili na raspolaganju za sva pitanja, pružajući korisne informacije studentima.

Obostrano zadovoljstvo, radna atmosfera i konstruktivni razgovori obeležili su ovaj događaj. Ova poseta je još jedan dokaz naše posvećenosti u ulaganje u buduće kadrove i saradnju sa obrazovnim institucijama. Kroz ovakve inicijative, želimo da podstaknemo mlade talente i pružimo im praktično znanje koje će im biti korisno u daljem obrazovanju i karijeri.

Iskreno se radujemo budućim susretima i zajedničkim projektima sa Građevinskim fakultetom. Verujemo da su ovakve posete ključne za stvaranje kvalitetnih i kompetentnih stručnjaka koji će doprinositi razvoju građevinske industrije.

Hvala svim studentima i profesorima na poseti i interesovanju.