BUDITE GRADITELJ SOPSTVENE BUDUĆNOSTI

Penta Ge.Co. Construction je posvećena izgradnji ne samo objekata, već i dugotrajnih karijera. Naša kompanija se temelji na transparentnosti i etičkim principima poslovanja, te stvaramo prostor gde se rad, znanje i dostignuća ne samo cene, već i nagrađuju.

Karijera

Ljudi su naš najvredniji resurs

Osiguravamo sredinu gde se svaki glas čuje i svaki doprinos vrednuje. Ulažemo u profesionalni razvoj našeg tima, pružajući obuke, radionice i kontinuirano obrazovanje kako bismo zajedno izgradili bolju budućnost.

Naši inženjeri su srce naše inovativnosti, posvećeni usavršavanju i implementaciji najnovijih tehnologija u svakom aspektu našeg poslovanja.

60 Plus zaposlenih

Prilike koje rastu sa vama:

Za one koji su na početku svoje karijere, kao i za iskusne profesionalce, Penta Ge. Co. Construction nudi više od posla:

Strelica Nudimo karijernu stazu koja reflektuje vaše ambicije.

Bilo da ste nedavno diplomirali ili se nalazite na završetku studija:

Strelica Nudimo vam priliku da se pridružite timu koji vrednuje dinamičnost i inovativnost.

Očekuju vas izazovni projekti i mogućnost da, pod mentorstvom naših vodećih stručnjaka, razvijate svoje veštine na realnim projektima koji oblikuju pejzaž naših gradova.

Karijera

Raznolikost i jednakost su temelji našeg uspeha

U Penta Ge. Co. Construction, raznolikost nije samo reč - to je osnova naše korporativne kulture. Ponosni smo na stvaranje radnog okruženja koje pruža jednake mogućnosti za sve, nezavisno od pola, dobi, nacionalnosti, religije ili bilo koje druge karakteristike.

Otvoreni smo za talente iz svih slojeva društva i verujemo da jedinstvene perspektive obogaćuju našu kompaniju i vode ka inovativnim rešenjima. Zalažemo se za inkluzivnost koja podstiče svakog pojedinca da ispuni svoj potencijal, pridonoseći tako razvoju i rastu naše firme kao celokupne zajednice.

Karijera

Pridružite se timu koji gradi Budućnost:

Ako ste osoba koja se ne boji izazova i želite da svojim radom doprinesete boljitku zajednice, pozivamo vas da se pridružite Penta timu

Postani deo tima!

Vaša biografija i motivaciono pismo su vaš prvi korak ka karijeri koja vas čeka. Pošaljite ih na pentapeople@pentageco.rs i postanite deo priče koja traje. Zajedno gradimo više od zgrada - gradimo karijere, timove, partnerstva i budućnost.

Kontakt informacije

Pridružite se timu koji gradi Budućnost:

Upload