Penta Ge.Co. Construction postala je član Nemačko-srpske privredne komore (AHK)

Datum objave

23.05.2024

Skrolajte

SCROLL

Penta Ge.Co. Construction postala je član Nemačko-srpske privredne komore (AHK)

Penta Ge.Co. Construction postala je član Nemačko-srpske privredne komore (AHK)

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da je Penta Ge.Co. Construction postala punopravni član Nemačko-srpske privredne komore (AHK). Ovaj značajan korak predstavlja bitan iskorak u našem poslovanju i otvara vrata za buduće uspešne saradnje i projekte.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK) je prepoznata kao najvažnija bilateralna institucija koja povezuje nemačke i srpske poslovne entitete. Njeno članstvo broji preko 400 kompanija koje posluju u različitim sektorima, od industrije i tehnologije do usluga i konsaltinga. Biti deo ovakve prestižne organizacije za nas predstavlja izvanrednu priliku koja će doprineti daljem razvoju, unapređenju i rastu našeg preduzeća.

Naša odluka da se pridružimo AHK nije bila slučajna. U proteklih nekoliko godina, Penta Ge.Co. Construction je ostvarila izvanredne rezultate i postala prepoznatljivo ime kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Naš rad na infrastrukturnim projektima, građevinskim zahvatima i inovativnim rešenjima učinio nas je jednim od lidera u građevinskoj industriji. Članstvo u Nemačko-srpskoj privrednoj komori omogućava nam da dodatno učvrstimo veze sa poslovnim partnerima iz Nemačke, razmenimo iskustva i znanja, te proširimo svoje mogućnosti za nove projekte i investicije.

Biti član AHK nosi sa sobom niz prednosti kojih smo itekako svesni. Pre svega, tu je mogućnost prisustva na brojnim poslovnim događajima, seminarima i konferencijama koje komora organizuje. Ovi događaji nam pružaju jedinstvenu šansu za networking, sticanje novih znanja i praćenje najnovijih trendova i inovacija iz različitih oblasti. Takođe, AHK svojim članovima pruža podršku u vidu savetodavnih usluga, informacija o tržištu, kao i pomoć pri traženju poslovnih partnera. Ovakva podrška je dragocena za svaku kompaniju koja teži rastu i razvoju, a za nas predstavlja dodatni podsticaj da nastavimo sa naporima na unapređenju svih aspekata našeg poslovanja.

Jedan od ključnih ciljeva našeg članstva u Nemačko-srpskoj privrednoj komori je i jačanje bilateralne saradnje između Srbije i Nemačke u oblasti građevinarstva i infrastrukture. Nemačka kompanije su poznate po visokom stepenu profesionalizma, kvalitetu i inovacijama, te verujemo da zajednički projekti i saradnje mogu doprineti podizanju standarda i u našoj zemlji. Istovremeno, smatramo da i srpske kompanije imaju mnogo toga da ponude nemačkom tržištu, naročito u pogledu stručnosti, inovativnih rešenja i konkurentnosti.

Ujedno, članstvo u AHK daje nam priliku da iskažemo i svoj društveno odgovoran pristup poslovanju. Kroz različite inicijative i projekte koje komora podržava, želimo da doprinesemo razvoju lokalne zajednice i unapređenju kvaliteta života građana. Kroz saradnju sa drugim kompanijama članicama, želimo da delimo najbolje prakse i da podstičemo održiv i odgovoran rast.

Penta Ge.Co. Construction se raduje svim budućim aktivnostima i projektima u okviru Nemačko-srpske privredne komore, sigurni da će naše članstvo doneti mnoge benefite kako našem preduzeću, tako i celokupnoj poslovnoj zajednici. Verujemo da ćemo kroz zajedničke napore i saradnju uspeti da ostvarimo još veće uspehe i postignemo nove ciljeve.

Radujemo se budućim izazovima i prilikama koje članstvo u AHK donosi, sigurni da je ovo tek početak još jedne uspešne faze u radu Penta Ge.Co. Construction.