Otvorene pozicije u Penta Ge.Co.Construction

Datum objave

23.04.2024

Skrolajte

SCROLL

Otvorene pozicije u Penta Ge.Co.Construction

Pozdrav dragi čitaoci,

Sa zadovoljstvom vam saopštavamo da firma Penta Ge.Co.Construction traži nove kolege za rad na pozicijama Project Managera, Šefa gradilišta i Inženjera na gradilištu. Naša firma je u fazi rasta i ekspanzije, te su nam potrebni motivisani i stručni pojedinci koji će nam pomoći da nastavimo da se razvijamo.

Gradilišta na kojima radimo su locirana širom Srbije, pa nudimo mogućnost relokacije i snosimo sve troškove vezane za to. Tražimo osobe sa završenim građevinskim ili arhitektonskim fakultetom, spremne da se pridruže našem timu i doprinesu svojim znanjem i iskustvom.

U našoj firmi, verujemo u kontinuirano napredovanje i razvoj zaposlenih. Smatramo da su ljudi ključni za svaki uspeh i zato se prema njima odnosimo sa poštovanjem i podrškom. Naš tim je sjajan i pun energije, spremni smo da podržimo i pomognemo svakom novom članu da se prilagodi i ostvari svoj pun potencijal.

Ako ste ambiciozni, posvećeni i spremni da preuzmete izazove, ovo je prilika za vas. Pridružite se našem timu i postanite deo uspešne i dinamične kompanije koja ceni i neguje svoje zaposlene.

Za više informacija o otvorenim pozicijama i načinu prijave, posetite odeljak Karijera ili nas direktno kontaktirajte. Radujemo se novim susretima i nadamo se da ćemo zajedno graditi uspešnu budućnost.

Srdačan pozdrav,

 

Vaš Penta Ge.Co.Construction tim