Novi projekat u Jagodini: Počela izgradnja objekta za Agro Đole

Datum objave

05.06.2024

Skrolajte

SCROLL

Novi projekat u Jagodini: Počela izgradnja objekta za Agro Đole

Sa zadovoljstvom najavljujemo početak novog građevinskog projekta u Jagodini, koji realizuje kompanija Penta Ge. Co. Construction po principu "projektuj i izgradi." Ovaj ambiciozni projekat obuhvata izgradnju višenamenskog objekta koji će se prostirati na ukupnoj površini od 7.043 kvadratna metra. Novi objekat će uključivati proizvodni, skladišni, i poslovni deo, čime će značajno unaprediti poslovne operacije kompanije Agro Đole.

Izgradnja je već počela a završetak radova se očekuje u novembru 2024. godine.

Agro Đole, osnovan 1988. godine od strane porodice Đokić, danas je najveći proizvođač jaja u Srbiji. Kompanija poseduje preko 1.500.000 koka i 20.000 prepelica, a dnevno proizvede više od 1.175.000 kokošijih i 15.000 prepeličjih jaja. Agro Đole je poznat po visokim standardima kvaliteta i pažljivo kontrolisanom uzgoju. 

Novi proizvodno-skladišno-poslovni objekat će značajno doprineti daljem širenju i usavršavanju kompanije Agro Đole. Višenamenski prostor omogućiće efikasniju organizaciju rada i optimizaciju svih proizvodnih i logističkih procesa. Svi elementi objekta su dizajnirani tako da odgovaraju specifičnim potrebama kompanije Agro Đole, čime se postiže maksimalna upotrebljivost i funkcionalnost.