Corp

Lokacija: Ugrinovci, Serbia

Kvadratura: 5.252 m2

Datum završetka: TBD

Oblast: Logistics

%

Corp Zemun je logistički objekat najvišeg stepena kvaliteta i funkcionalnosti. Kao jedna od glavnih prednosti izdvaja se atraktivna lokacija u blizini glavnih transportnih čvorišta, koja je dopunjena praktičnim prisutpom objektu sa nivoa ulice. Dodatnu prednost čini nekoliko utovarnih rampi koje pretovar tereta čine posebno jednostavnim.

Kancelarijski prostori objekta izvedeni su u dva nivoa sa predvorjem u prizemlju odakle postoji veza sa drugim celinama objekta. Administrativni deo poseduje nekoliko elegantnih i prostranih individualnih kancelarija, sala za sastanke kao i open-space prostore.

Skladišno-distributivni deo objekta možemo podeliti u nekoliko funkcionalnih celina: klasični hladišni segment sa jednostavnim pristupom i utovarnim ramapa; hladnjaču i proizvodni deo. Sve celine povezane su u prizemlju.

Jedna od glavnih prednosti ovo objekta zasigurno je lokacija. Objekat Corp Zemun smešten je na tromeđi autoputa Beograd – Zagreb, Zrenjaninskog puta i Dušanove ulice. Glavni železnički terminal Zemun udaljen je nešto manje od kilometra, a aerodrom Nikola Tesla i centar grada su na manje od 20 minuta vožnje.

Objekat se sastoji od prizemlja i dva nivoa iznad. U funkcionalnom smislu, objekat možeo podeliti na tri dela: elegantni administrativni deo koji se prostire jednim delom prizemlja i prvog sprata; veliki skladišni deo sa pristupnim tačkama i utovarnim rampama kao i hladnjaču i proizvodni deo u prizemlju i na prvom spratu.

PROJECT LOG

Aktivni projekti

Lastavice Blok 58

Belgrade, Serbia

Log Updated: 22.03.22.

60%

Završeni projekti

RC Nest Užice

RC Nest Užice

Užice, Serbia

Log Updated:

100%

Farmina 3

Inđija, Serbia

Log Updated: 25.09.2020.

100%

Farmina Pet Foods

Inđija, Serbia

Log Updated:

100%

Tehnomarket

test

Pančevo, Serbia

Log Updated:

100%

Delta Agrar

Nova Pazova

Log Updated: 11.04.21.

100%

RC Nest Kraljevo

Kraljevo, Serbia

Log Updated: 25.03.2020.

100%