Corp

Lokacija: Ugrinovci, Serbia

Kvadratura: 5.252 m2

Datum završetka: TBD

Oblast: Logistics

40%

Corp Zemun je logistički objekat najvišeg stepena kvaliteta i funkcionalnosti. Kao jedna od glavnih prednosti izdvaja se atraktivna lokacija u blizini glavnih transportnih čvorišta, koja je dopunjena praktičnim prisutpom objektu sa nivoa ulice. Dodatnu prednost čini nekoliko utovarnih rampi koje pretovar tereta čine posebno jednostavnim.

Kancelarijski prostori objekta izvedeni su u dva nivoa sa predvorjem u prizemlju odakle postoji veza sa drugim celinama objekta. Administrativni deo poseduje nekoliko elegantnih i prostranih individualnih kancelarija, sala za sastanke kao i open-space prostore.

Skladišno-distributivni deo objekta možemo podeliti u nekoliko funkcionalnih celina: klasični hladišni segment sa jednostavnim pristupom i utovarnim ramapa; hladnjaču i proizvodni deo. Sve celine povezane su u prizemlju.

Jedna od glavnih prednosti ovo objekta zasigurno je lokacija. Objekat Corp Zemun smešten je na tromeđi autoputa Beograd – Zagreb, Zrenjaninskog puta i Dušanove ulice. Glavni železnički terminal Zemun udaljen je nešto manje od kilometra, a aerodrom Nikola Tesla i centar grada su na manje od 20 minuta vožnje.

Objekat se sastoji od prizemlja i dva nivoa iznad. U funkcionalnom smislu, objekat možeo podeliti na tri dela: elegantni administrativni deo koji se prostire jednim delom prizemlja i prvog sprata; veliki skladišni deo sa pristupnim tačkama i utovarnim rampama kao i hladnjaču i proizvodni deo u prizemlju i na prvom spratu.

PROJECT LOG

Aktivni projekti

Albo

Batajnica, Srbija

Log Updated: 18.09.21.

60%

Corp

Ugrinovci, Serbia

Log Updated: 26.04.21.

40%

HS Corporation

Headquarters

Zrenjanin, Serbia

Log Updated: 07.10.21.

20%

Lastavice Blok 58

Belgrade, Serbia

Log Updated: 22.03.22.

10%

Završeni projekti

Transportšped

Logistics Center

Grmovac, Serbia

Log Updated:

100%

Rumafil

Ruma, Serbia

Log Updated:

100%

Gomex

Zrenjanin, Serbia

Log Updated: 11.04.21.

100%

Jokey

Nova Pazova

Log Updated:

100%

Novi tekstili

Novi tekstili

Bečej, Serbia

Log Updated:

100%

Tehnomarket

Pančevo, Serbia

Log Updated:

100%